Planlægningen af Wonderful Days er i fuld gang, og vi er fulde af forhåbning og forventning om, at vi kan holde et brag af en oplevelse i sommeren 2021. En oplevelse med store koncertoplevelser, nye venner, gakkede aktiviteter og meget meget mere. Wonderful Days planlægges efter forventning om, at forsamlingsforbuddet inden sommeren 2021 ændres ved foreningsaktiviteter for børn og unge, som det var tilfældet i sommeren 2020.

Må vi holde Wonderful Days?

Wonderful Days er indeholdt i retningslinjerne for afholdelse af fritidsaktiviteter for børn og unge samt retningslinjerne for både indendørs og udendørs idræts- og foreningsliv. Det betyder, at KFUM og KFUK kan afholde festivaler, lejre, kurser, formøder, stævner med videre, når retningslinjerne følges.

I sommeren 2020 blev der holdt børne- og teensommerlejre for flere hundrede mennesker. Alle lejrene blev afholdt med stor succes efter retningslinjerne. Derfor læner vi os op af alle de gode erfaringer herfra.

Tiden er naturligvis præget af, at vi tænker os særligt godt om i forhold til at undgå smittespredning. Det betyder blandt andet, at der på Wonderful Days vil være ekstra rengøring og afspritningsmuligheder, ligesom aktiviteter vil være delt op efter de nyeste anbefalinger. Vi indretter festivalen efter de retningslinjer og restriktioner, der udstikkes for sommerens begivenheder. 

Får jeg mine penge tilbage, hvis Wonderful Days aflyses?

Hvis du har tilmeldt dig Wonderful Days, og vi står i den situation, at vi mod forventning må aflyse, så vil du snarest muligt få refunderet det fulde beløb, du har betalt.

Bliv opdateret på de nyeste retningslinjer på KFUM og KFUK's intranet, der løbende opdateres. Her finder du svar på mange forskellige spørgsmål. Skulle du ikke få svar på dit spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte organisationskonsulent Nicolai Diemer på nd@kfum-kfuk.dk eller 30 14 12 18, eller konsulent for Festival og Lejre Heidi Seidelin på hs@kfum-kfuk.dk eller 28 68 34 48.