Hvad er Wonderful Days?

Wonderful Days er en alkoholfri festival for unge i alderen 13-19 år. Festivalen er arrangeret af frivillige fra KFUM og KFUK og arbejder med på foreningens formål: At skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og oplever den relevans for deres liv.

Hvor og hvornår?

Festivalen foregår på Blåkilde Efterskole d. 8.-13. juli 2019.

Pris:

Festivalen koster 1600 kr. for medlemmer og 1775 kr. for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer kost samt alle aktiviteter og koncerter. Mange lokale foreninger giver støtte til arrangementet, det kan derfor ofte betale sig at melde sig ind i KFUM og KFUK for at komme billigere afsted.

Camps:

På Wonderful Days bor man i Camps. Festivalens Camps er delt ind efter tilhørsforhold. Man kommer til at bo sammen med den lokalforening eller efterskole man ønsker ved tilmelding. Man skal selv medbringe de telt man bor i. Drenge og piger må ikke bo i samme telt. Hver Camp er tilknyttet campledere og festivalguider som hjælper dig godt igennem festivalen.

Hvad laver man?

Wonderful Days er en ungdomsfestival fuld af aktivitetstilbud som du frit deltage i. Slå dig løs i aktivitetszonerne som byder på sport, friluftsliv, musik, dans, kreaværksted og debatter. Gå til koncerter, gudstjenester og aftenunderholdning i det store telt. Nyd festivallivet – det er jo din sommerferie!