vandbassin_wd16.jpg

Tak for i år – se alle billederne fra WD16

  Wonderful Days 2016 er slut, og det er en dybt imponeret festivalchef, der ser tilbage på nogle fantastiske dage med vildt positiv stemning blandt både deltagere og frivillige.

  Tak for en fantastisk festival

  De knap 700 deltagere på Wonderful Days ’16 er nu ved at forlade festivalpladsen, mens de 360 frivillige er gået i gang med oprydningen.

  Wonderful Days ’16 er officielt slut, og det er en tilfreds formand for festivalkomiteen, der kan se tilbage på fem dage med musik, natløb, aktivitetszoner, hygge i trætoppene, WonderTime, underholdning, regn, besøgsdag og meget meget mere.

  ”Det har overgået alle forventninger. Ingen har ladet sig slå ud af vejret, og der har været godt gang i aktivitetszonerne,” siger festivalformand Jacob Solsø Holm.

  Helt vild positiv stemning

  Mange af de frivillige har i løbet af ugen kommenteret den enormt gode stemning, de har oplevet under festivalen. Jacob Solsø Holm forklarer det med deltagernes gåpåmod:

  ”Lige meget hvor man har mødt folk, har de været smilende og glade. De har kastet sig ud i aktiviteter og udfordringer, og de har søgt fællesskabet og villet hinanden.”

  Utallige timer lagt i festivalen

  Omkring 360 frivillige har knoklet for at få skabe en god festival. Festivalchefen tør slet ikke tænke på, hvor højt et tal man ville nå op på, hvis man først begyndte at tælle alle de timer, de frivillige har brugt på festivalen, siden planlægningen gik i gang for to år siden.

  ”En af grundene til, at det er gået så godt, er, at vi har så enormt mange dygtige og engagerede frivillige, som tager deres opgaver på sig med stor ansvarsfølelse. Jeg er dybt imponeret,” siger Jacob Solsø Holm.

  Nu går evalueringsprocessen i gang, men først opfordrer Jacob Solsø Holm alle de frivillige til at holde en god ferie. Selv ved han godt, hvad han vil gøre, når han kommer hjem mandag – han vil holde mobilen slukket i en uge.

  Over 600 billeder på Flickr

  De frivillige fotografer i pr- og kommunikationsgruppen har været flittige med kameraerne i løbet af ugen.

  Se alle billederne på Flickr.com

  Se videoer og del dem på Facebook

  jacobsolsoeholm_wd16.jpg
  Formand for festivalkomiteen Jacob Solsø Holm (t.h.) sammen med generalsekretær Jørgen Kvist (t.v.) onsdag, hvor de giver en introduktion til festivalens internationale deltagere, der kom fra 11 forskellige lande. Foto: Helle Videbæk
  balloner_wd16.jpg
  Onsdag aften sendte deltagerne hinanden balloner med udfordringer, som blev løst i løbet af festivaldagene. Foto: Daniel Langgaard
  turboweekend_wd16.jpg
  #Thekidsarealright skrev Turboweekend på Instagram efter deres koncert fredag aften. Foto: Liv Kastrup