Wonderful Days finder sted på arealerne omkring Tommerup Efterskole. Det er en uge fyldt med vilde og sjove aktiviteter, masser af musikoplevelser, tid til snakke om stort og småt, nye venskaber, fællesskaber og ja - oplevelser for livet.

Som deltager på Wonderful Days, sover du i telt på pladsen sammen med dine venner. Sammen med en stor gruppe andre deltagere danner i en camp. I hver camp er der campledere og frivilligguides, hvoraf nogle også sover i deltagercampen. Hver dag er du sammen med de guider, der er tilknyttet din gruppe. De glæder sig til at give dig et brag af en sommerferieoplevelse. 

Hvis du som præst deltager med dine konfirmander, vil du også få en funktion som guide og dermed bo i samme område som dine konfirmander.

Alle deltagere, frivillige og ansatte på Wonderful Days spiser i grupper i det store spiseområde. Vi tager alle de nødvendige forholdsregler, hvad angår allergier, behov for særlig kost og tryghed i forhold til covid-19 med mere. Skulle du blive snacksulten, kan du få stillet sulten i den lækre Wonderful Days-café.

Hver dag er der en helt masse aktiviteter. Dem kan du læse om lige her.

Om Wonderful Days

Eventet tog sin begyndelse i 1978 og fungerede indtil 2010 under navnet ”Ung Uge”.

Udover danske unge deltager over en stor gruppe udenlandske deltagere fra flere forskellige lande, herunder blandt andre Norge, Sydafrika, Holland, Makedonien, Hviderusland, Palæstina, Ukraine og USA.

Sammen vil vi gennem musik og workshops danne nye venskaber på tværs og vise, at unge har en unik evne til at skabe liv og fællesskab.

Plads til både tanker og musik

I det store telt vil der blive afholdt gudstjenester og fede shows. Desuden er der hver dag sat tid af til eftertanke, hvor deltagerne vil få mulighed for at lære mere om, hvad de tror, hvorfor de tror, og hvordan andre tror.

Deltagerne vil altså både få mulighed for at sætte ord og tanker på store og små spørgsmål, mens de også vil mærke energien, når navne fra den store danske musikscene fylder teltet med musik, dans og fest.

Med over 1.000 unge og frivillige og en stribe af events vil Wonderful Days blive en af de mest markante begivenheder for teenagere i sommeren 2021.

Wonderful Days er uden alkohol og andre rusmidler.

Wonderful Days ABC

Som deltager kan man have mange gode spørgsmål. Vi har forsøgt at finde svarene på nogle af de spørgsmål, vi tror, du vil stille. Se herunder.

Hvordan bor man på Wonderful Days? Hvor skal man spise? Og er der wifi? Få svar på dine spørgsmål i vores Wonderful Days ABC.

wd21-abc-260421-docx-pdfKlik lige her.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte konsulent Heidi Seidelin på hs@kfum-kfuk.dk.

Om KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der arbejder for at skabe relevante tilbud til børn og unge, der giver livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv.

Vi tilbyder aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem verdens største ungdomsbevægelse YMCA samt YWCA. Vi har ca. 9.000 medlemmer i Danmark.

Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål til enten det ene eller det andet, er du meget velkommen til at kontakte KFUM og KFUK's landskontor på 3614 1533. Ellers er du også velkommen til at skrive eller ringe til udviklingskonsulent for Festival og Lejre, Heidi Seidelin på: hs@kfum-kfuk.dk eller 2868 3448.


Wonderful Days arrangeres af en stor gruppe frivillige med en komité i spidsen. Har du specifikke spørgsmål, kan det være, at en af følgende personer kan svare:


Chef for Wonderful Days' komité: Helle Videbæk, helle.videbaek@kfum-kfuk.dk, 20999188

Formand for kommunikationsudvalg: Anne Simonsen, as@kfum-kfuk.dk, 20354704

Formænd for teknisk udvalg: Jacob Ejskær Braüner, jacob@kfum-kfuk.dk, 61764914 og Anders Værge, anders.vaerge@kfum-kfuk.dk, 28127237

Formand for aktivitetsudvalg: Kristine Strunge, kristinestrunge@kfum-kfuk.dk, 29638876

Formænd for tid til tro-udvalg: Anne Petra Bandringa, bandringa@kfum-kfuk.dk, 28566059 og Laura Kjærgaard Fischer, laura@kfum-kfuk.dk, 29898470

Formænd for musik og scene-udvalg: Signe Hoff Larsen, signehofflarsen@kfum-kfuk.dk, 23271273 og Sofia Shankar, sofia.shankar@kfum-kfuk.dk, 51332016

Formand for økonomiudvalg: Thomas Vinther, wintherthomas95@gmail.com, 61113262

Formand for internationalt udvalg: Margrethe Vestergaard, margrethe@kfum-kfuk.dk, 29861689

Formand for administrationsudvalg: Martin T. Graversen, graver@kfum-kfuk.dk, 61545783

Konsulent for PR og rekruttering: Connie Ejskær Braüner, ceb@kfum-kfuk.dk, 60214401