Festival for teenagere

Wonderful Days er KFUM og KFUK's landsfestival for unge mellem 13 og 19 år. Festivalen finder sted hvert tredje år og afholdes i 2019 fra den 8.-13. juli på arealerne omkring Blåkilde Efterskole i Tarm. Festivalen tog sin begyndelse i 1978 og fungerede indtil 2010 under navnet ”Ung Uge”.

Udover danske unge deltager over 80 udenlandske deltagere fra flere forskellige lande, herunder blandt andre Norge, Sydafrika, Holland, Makedonien, Hviderusland, Palæstina, Ukraine og USA.

Sammen vil vi gennem musik og workshops danne nye venskaber på tværs og vise, at unge har en unik evne til at skabe liv og fællesskab.

Plads til både tanker og musik

I det store festivaltelt vil der blive afholdt gudstjenester og fede shows. Desuden er der hver dag sat tid af til eftertanke, hvor deltagerne vil få mulighed for at lære mere om, hvad de tror, hvorfor de tror, og hvordan andre tror.

Deltagerne vil altså både få mulighed for at sætte ord og tanker på store og små spørgsmål, mens de også vil mærke energien, når navne fra den store danske musikscene fylder teltet med musik, dans og fest.

Med over 1.000 unge og frivillige og en stribe af events vil Wonderful Days blive en af de mest markante begivenheder for teenagere i sommeren 2019.

Wonderful Days er uden alkohol og andre rusmidler.

Generelt om KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der arbejder for at skabe relevante tilbud til børn og unge, der giver livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv.

Vi tilbyder aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem verdens største ungdomsbevægelse YMCA samt YWCA. Vi har ca. 9.000 medlemmer i Danmark.

Læs mere om KFUM og KFUK på www.kfum-kfuk.dk