Presse

  Wonderful Days er KFUM og KFUK's største nationale begivenhed, som finder sted hvert andet år. Som journalist er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere - eller har lyst til at kigge forbi.

  PRESSEMEDDELELSE

  700 unge til festival på Blåkilde Efterskole

  Den 8.-13. juli 2019 fyldes Blåkilde Efterskole ved Tarm af ca. 700 unge til festivalen Wonderful Days. På programmet er masser af store musikoplevelser: koncerter med Marvelous Mosell, Iris Gold og Luster, aktivitetstilbud i særklasse og tid til tro, samtale og eftertanke.  Festivalen arrangeres af den kirkelige børne- og ungdomsbevægelse KFUM og KFUK i Danmark.

  Wonderful Days er en ungdomsfestival, der vil løbe af stablen i uge 28, hvor Blåkilde Efterskoles arealer danner ramme for en ungdomsfestival for 13-19-årige.

  Wonderful Days er en festival for teenagere mellem 13 og 19 år, arrangeret af KFUM og KFUK. Festivalen indeholder musik, koncerter, sport, krea, wildlife, debatter og meget mere. Wonderful Days afholdes hvert andet år og er en festival med høj intensitet, men også med tid til eftertanke og debat.

  Temaet er ACT | REACT

  I 2019 er temaet for festivalen ACT I REACT - Aktion og Reaktion. Hvad er aktion og hvad er reaktion? Tager vi selv ansvar for vores handlinger, eller følger vi bare med strømmen og handler som en reaktion på noget udefrakommende? Hvornår og hvordan kan vi gå i aktion, hvis vi skal bidrage til vores verden? Hvilken reaktion oplever vi på vores kultur, tro og fællesskaber? I løbet af ugen vil de unge blive udfordret spørgsmål som disse, både i form af diskussion, fysisk aktivitet og underholdning.

  International festival

  Med unge deltagere fra lande som Norge, Sydafrika, Holland, Makedonien, Hviderusland, Palæstina, Ukraine og USA m.fl., er Wonderful Days en festival, hvor der er mulighed for at møde folk fra hele verden, dele kulturer og danne venskaber på tværs af landegrænser.

  KFUM og KFUK er en del af verdens største ungdomsbevægelse YMCA/YWCA, og der kommer derfor deltagere fra søsterorganisationer og samarbejdspartnere verden over.

  Open Festival torsdag d. 11. juli

  Torsdag d. 11 juli er festivalen åben for alle, der har lyst til at kigge forbi.

  Her kan familie, venner og andre interesserede få lov at mærke festivalstemningen, opleve fede koncerter, fede aktiviteter, at bede fadervor i kor med over 1.000 andre, og tilbringe tid med venner og bekendte.

  Open Festival præsentere festivalens sædvanlige oplevelser og slutter med Marvelous Mosell-koncert.

  Om Wonderful Days

  Wonderful Days er KFUM og KFUK’s største nationale event, der finder sted hvert andet år. Festivalen blev første gang afholdt i 1978 og fungerede indtil 2010 under navnet ’Ung Uge’. Wonderful Days er en festival arrangeret af frivillige under KFUM og KFUK i Danmark.

  Festivalen er fri for alkohol og andre rusmidler.

  Om KFUM og KFUK i Danmark

  KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der arbejder for at skabe relevante tilbud til børn og unge, der giver livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv. Vi tilbyder aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem verdens største ungdomsbevægelse YMCA samt YWCA. Vi har ca. 9.000 medlemmer i Danmark.

  Læs mere på KFUM og KFUK's hjemmeside