Tilmedling er lukket

Wonderful Days

7. - 12. juli 2025

 

I sommeren 2024 er du velkommen på en sommerlejr, det er også virkelig fedt!

Klik her https://kfum-kfuk.dk/events/ for nærmere information 

Scroll

Festival for unge

En uge fyldt med massere af musik, koncerter, fede aktiviteter, chill out områder, hygge, venskaber og aktivitet. Wonderful Days er en uforglemmelig oplevelse. 

 

Tjek stemningen

På Wonderful Days er der tid til både fest og fordybelse. Der er gang i musik med fede upcoming bands, aktiviteter og underholdning i særklasse og masser af summer chill. Tag afsted på Wonderful Days med dine venner, men vær klar på, at du tager hjem med en masse flere nye også! 

Se alle billeder fra Wonderful Days

Tjek stemningen

Hvad er Wonderful Days?

Wonderful Days er..

..et aktivitetsområde, der byder på fede aktiviteter indenfor musik, DIY, wildlife, foredrag, egen café og chill out områder. Her er et stor samlingstelt, hvor der fyres op for fx. koncerter, aftenshow, gudstjeneste. Her får du gåsehud af at skråle med på kendte sange fra upcoming bands eller Wonderful Days egen festivalsang.  

..et campområde, hvor alle deltageres telte er slået op, der er bad og toilet i gå-afstand fra teltet. I campsene møder man fx. naboen gennem sjove rystesammen lege.

..et foodcorner, hvor du vælger hvilken af de forskellige måltider, du har lyst til i dag. Inkl. i festivalprisen er tre måltider mad; morgenmad, frokost og aftensmad.

Se her de bedste glimt fra sidste Wonderful Days i 2021, som blev afholdt på Tommerup efterskole på Fyn og find ud af det!

Hvad er Wonderful Days?